Вести

Делегати ОО СНС-а присуствовали изборнoj скупштини СНС-а

Делегати ОО СНС-а у раним јутарнјим часовима отпутовали  за Београд на ванредну изборну скупштину СНС-а где су својим гласовима потврдили легитимитет и поново изабрали Александра Вучића за председника странке.

Александар Вучић је поново изабран за лидера Српске напредне странке. Вучић је изабран гласовима свих 3804 присутних делегата скупштине СНС-а. Гласање је било јавно. Вучић је био једини кандидат за председника странке, а његов поновни избор предложило је 188 општинских одбора, међу којима је и општински одбор СНС-а у Сјеници, што је скупштина странке једногласно подржала.

Лидер СНС-а изјавио је да никада није нити жели да буде на некој функцији, страначкој или државној, а да за то нема поверење чланова странке, народа, грађана Србије и упозорио да ће на СНС на предстојећим ванредним изборима „ударити сила каква до сада није ударила“.

 

Коначну одлуку о расписивању избора Српска напредна странка ће донети на седници председништва која је заказана за сутра у 10 часова. Александар Вучић је рекао на изборној скупштини СНС-а да је време да се провери изборна воља грађана.