Вести

Државни секретар енергетике, развоја и заштите животне средине посетио Сјеницу

Представници Амбасаде Јапана у Србији уручили су у згради општине Сјеница камион за одгушење канализације и плуг за снег чија је укупна вредност износила 10260000 динара за комунално предузеће „Врела“. Свечаности је присуствовао државни секретар министарства енергетике,развоја и заштите животне средине Дејан Поповић. Државни секретар је изјавио да је ова донација потребна ради унапређења заштите животне средине у Сјеници.

Поповић је том приликом посетио просторије Српске напредне странке у Сјеници, где га је дочекао велики број чланова и симпатизера СНС-а. Том приликом је изјавио да ће кампања бити кратка али прљава и тешка и да треба уложити све напоре да на предстојећим изборима остваримо што бољи резултат. У претходних годину и по дана урадили смо много. Далеко више него претходна влада за четири године пуног мандата.Али то није довољно – потребно је и више и брже! За будућност у коју верујемо!

Такође је нагласио даје Сјеница веома важно стратешко место за државу Србију где ће се у скоријој будућности запослити доста младих људи јер држава преговара са многим страним инвеститорима за изградњу термоелектране у Штављу. Драго му је било што је видео велики број чланова и симпатизера  Српске напредне странке, а нарочито младих људи који виде у Александру Вучићу и његовом тиму напокон праву ствар у решавању свих могућих проблема у држави.