Вести

Сјеница: СНС у коалицији са ДСС и НС

Жељко Ланговић председник ОО СНС  каже да је тачно да се разговара са ове две странке, и да је таква могућност веома реална. Све ће бити познато у наредних пар дана, разговори су у току и очекујем да се ствари искристалишу веома брзо“, рекао је Ланговић.

Он је нагласио да су разговори са радикалима пропали јер су сами себе преценили постављајући невероватне услове.

,,Због те разједињености Српска листа на прошлим изборима изгубила је близу 2.000 гласова и то се не сме више догодити“, сматра он.

,,Ситуација је алармантна, у Сјеници раде само два предузећа. Незапосленост угрожава основну егзистенцију грађана, и то нам мора бити приоритет. Без помоћи Владе Србије, и отварања  бар два предузећа где би запослили народ овај крај је осуђен на пропаст. Други задатак је инфраструктура. Гледамо како зарад јефтине куповине гласова насипају путеве отпадом и блатњавим шљунком. Без воде у 21. веку су нам три највећа села у општини. Нисконапонска мрежа у хаотичном стању. СНС је прошле године као опозиција успела да реши струјну мрежу у три насеља, али то је недовољно. Власт се бави тривијалним стварима, и свађа са својом државом. То се мора променити јер је то интерес грађана, од тога зависи живот у овим пределима“, тврди Ланговић.

Он је навео да СНС у овом тренутку броји  915 чланова.

,,Формиран је Изборни штаб који предводи Никола Марић и кренули смо пред грађане да им објаснимо значај избора и зашто је важно подржати ову листу. Нова власт мора имати кредибилитет, гласови се не смеју расипати. Александар Вучић и Влада Србије у то не сумњамо и учиниће све да се овде запосли што више људи и да се заустави одлив људи у градове, а села затварају“, закључио је Ланговић.