СТЕФАНОВИЋ: МОНСТРУОЗНЕ ЖЕЉЕ ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ НЕ МОГУ ДА ЗАУСТАВЕ ЕНЕРГИЈУ ПРЕДСЕДНИКА ВУЧИЋА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ / 28.04.2023.

Небојша Стефановић

Члан Председништва Српске напредне странке

За опозиционе функционере и њихове присталице чак ни људски живот није важан да се испуни недосањани сан да дођу на власт. Њихове поруке мржње према председнику Вучићу превазишле су све досадашње.

Ови људи се моле Богу за смрт председника Вучића!? Они се томе радују, то прижељкују и очекују Божју помоћ да им се испуни жеља да један човек умре.

Колико мржње је потребно да се због политичке борбе покрену лажи о његовом здравственом стању? А колико је још та мржња болесна да се са радошћу жели његова смрт? Који хришћанин ће пожелети смрт било коме, а још се за то и моли Богу?

За српску опозицију и њене ловце на Вучићеву главу пожељно је да се овако нешто деси. Њихова зла очекивања све више излазе у јавност и дају праву слику о томе чему се заправо надају – његовој смрти и коначном одласку. Јер друге опције да се са њим изборе – нема. Док је жив нема им победе и нема им среће у политици.

У томе одавно нема никакве политике, а ни зрна људскости. Никада неће моћи да угрозе ни делић угледа, поверења и снаге коју председник има у нашем народу и они то знају. И једино што им преостаје у болесној мржњи је да прижељкују и да се моле за његов крај, а то их чини моралним и сваким другим дном нашег друштва.

Александар Вучић је оваквим монструмима одговорио на најбољи начин – огромним радом и разговором и сусретом са нашим грађанима у Зајечарском округу. Ниједан од тих прљавих трикова вам неће помоћи да угрозите човека коме је животни циљ добробит и напредак Србије, и не штеди се да тај циљ оствари.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА