САОПШТЕЊЕ ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СЈЕНИЦА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке у Сјеници најоштрије осуђује непримерно и скандалозно понашање опозиције на заседању Народне Скупштине Републике Србије у протекла два дана.Својим непримерним понашањем опозициони посланици су, по ко зна који пут, показала да им грађани нису важни.
Добацивање, звиждање, урлање опозицинара на седници парламента на чијем дневном реду се налазило предлог ребаланса буџета, ради поовећања плата и пензија, помоћ мајкама и деци до 16 година, повећање средстава за лећење деце, је још један доказ у низу да је опозиција део политичке прошлости. Борба за Србију и њене грађане се не води на улицама, блокирањем државних институција, путева, под паролом "борба протива насиља", нити примитивним и дивљачким понашањем у парламенту. Борба за Републику Србију и њене грађане значи: изградња школа, болница, путева, повећање плата, пензија, помоћ за лечење болесне деце, борба за Косово и Метохију. Дела говоре, а не речи!
Општински одбор Српске напредне странке у Сјеници пружа пуну и недвослисмену подршку председнику Републике Србије Александру Вучићу и Влади Републике Србије који се боре за просперитет и напредак снажне и поносите Србије и свих њених грађана!
Живела Србија! Живео председник Вучић!

Информативна Служба ОО СНС Сјеница.