Вести

БРНАБИЋ: ПУТЕВИ ИМАЈУ ВЕЛИКИ ЗНАЧАЈ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић присуствовала је отварању ауто-пута Рума-Шабац.

Овом приликом, Брнабић је истакла за Информер да су грађани свесни значаја изградње нових путева.

"Још један прелеп дан за нашу земљу. Морам да истакнем да мислим да сваки грађанин у нашој земљи, у Републици Србији, зна да је Србија премрежена путевима, ауто-путевима, брзим саобраћајницама, добрим путевима до сваког села, до сваког насеља", рекла је Брнабић.

Како је навела, осећа се поносно што је део тима који је успео да изгради оволико путева и истакла је њихов значај за све грађане Србије.

"Ово је била визија председника Србије Александра Вучића. Поносна сам што сам део тог тима и уживам када отварамо нове путеве. Нови путеви значе нови живот, нова тржишта, представљају већу шансу за те грађане до којих ови путеви долазе, али и за наша додатна мала, микро предузећа, као и породичне фирме да лакше пласирају своје производе по читавој Србији, али и по читавом свету", рекла је Брнабић.

Брнабић је истакла да грађани могу да очекују већ следеће године нове пројекте који ће значајно утицати на животни стандард људи у Србији.

"Следеће што очекујемо до краја године је петља Јаково на ауто-путу Нови Београд - Сурчин који смо отворили ове године. Имамо и да завршимо брзу саобраћајницу до Ваљева, али и ауто-пут до Пожеге и настављамо даље", закључила је Брнабић.

Извор: Информер