Вести

ОРЛИЋ: ОПОЗИЦИЈУ НЕ ИНТЕРЕСУЈЕ НАШ НАРОД НА КИМ

О заједничким корацима наше опозиције и терористе Куртија у емисији "Инфо јутро" разговарали смо са председником Народне скупштине Републике Србије Владимиром Орлићем.

Док се сви питају да ли је почео Трећи светски рат и коментаришу рат у Израелу који је цео свет дигао на ноге, бацивши рат у Украјини у други план, једина особа коју све ово не занима и који не одустаје од свог јединог циља, а то је потпуно етничко чишћење Срба са Косова и Метохије, је Аљбин Курти.

Орлић је истакао да опозицију не занима ништа осим бесомучног личног богаћења.

"Тепић и Зеленовић изговарају исте реченице као Аљбин Курти. Нико од њих није рекао да је Курти одговоран за етничко чишћење на Косову и Метохији. Њихов једини циљ је да победе човека кога не могу да победе на изборима и не презају ни од чега ка том циљу. Имате снимке из Народне скупштине где су скакали, урлали и спречавали да се одржи седница на којој је требало да се донесе одлука о ребалансу буџета. Тај ребаланс требало је да предвиди повећање пензија и издвајање новца за лечење деце. Ја сам показатељ колико те људе не интересује ништа осим њих самих. Неће да слушају ни о новим инвестицијама, о подршци пољопривредницима и сада ће вероватно негодовати због новог ауто-пута", рекао је Орлић.

Орлић је додао да опозиционе партије једино желе да се докопају власти по сваку цену. Према његовим речима они воде такву политику где Србија треба да призна независно Косово.

"Њих не интересује наш народ на Косову, као што их не интересује ни лечење деце, грађење болница и путева. Председник Републике рекао им је да се на власт на овај начин не долази. На изборима се утврђује шта народ жели. Уколико народ тако одабере, опозиција може доћи на власт. Али то ће се тек на изборима видети. Они најпре траже изборе и прете ако се избори одрже. Када им је председник то одобрио, тек је онда настао хаос. Послали су писмо председнику неписмено, јадно, неуко писмо где се види да ни сами не знају када хоће изборе. Када им је одобрено да се избори одрже до краја године, кукају зато што немају услове да на те изборе изађу. Јасно је да они само желе да им неко поклони власт, само да се не иде пред народ", закључио је Орлић.

Извор: ТВ Информер