Вести

ОРЛИЋ: ВУЧИЋА НИКАДА НЕ МОГУ ДА ПОБЕДЕ

Председник Народне скупштине Републике Србије др Владимир Орлић истакао је, за ТВ Пинк, да о томе шта ће да се дешава, и шта ћемо да гледамо у кампањи, знамо добро. Како је рекао, то ће, са стране опозиције, бити хистерична кампања, у којој су сви на једној страни, против државне политике коју водимо данас.

Како је рекао Орлић, груписаће се, што увелико и раде. Ту су прозападни, другосрбијанци, грађанисти, који су отворено на казану Драгана Ђиласа, а заједно са њима лажно десни, који говоре шта планирају да раде, навео је Орлић.

"Милош Јовановић се сваки дан Ђиласу заклиње на верност, заједно са овима који говоре да су Срби геноцидан народ, који су за санкције, који сматрају да је Република Српска геноцидна. Овде је свеједно, да ли гласате за Ђиласа, Тепић и Алексића, или остале", навео је Орлић, па додао:

- Ти људи су двоцифрени број партија променили. Чанак је рекао да је Мариника дошла из ЛДП-а. Сам је рекао, па је ишла даље. Раскрстила је са Живковићем, па правила "Клуб независних". Па остаци остатака странака, и ту смо већ на седам или осам странака. Исто и Ђилас. И он је био у доста партија. Сада каже, има своју, па човек све то не може да запамти.

Радомир Лазовић је вероватно кандидат за премијера, а људи му се смеју, то смо већ видели, ускоро ће од председника Србије добити студентску картицу, тако да ће, пошто је студент скоро 30 година, моћи да користи бенефиције, додао је Орлић.

"Не знам да ли је стигао до седмог или осмог испита. Имаће са картицом бројне погодности, захваљујући држави. Ми за њихово време нисмо могли да причамо о картицама, њих су занимале друге ствари. Ми смо тај пут са успехом прошли до сада, и то морамо да сачувамо. Они кажу да Србија мора да стане, а ми кажемо да Србија не сме да стане", рекао је Орлић.

Орлић је рекао да нико још увек није засенио Ћуту Јовановића који је студент из периода старе Југославије.

"Све је бесмислено сада, знамо да ови људи о којима говоримо, стоје ту, да се Ђилас сакрије. Знамо да он повлачи све конце. Они ће да говоре како треба да се води држава. Ако ће они да вам воде државу ту немамо ништа, они само могу да понуде прах и пепео. Све што раде, и што нуде, претвара се у насиље, дување у вувузеле, агресију, вриштање, ствари које пристојан човек не може да замисли као могуће. Ми то никада нисмо радили, нити ћемо. Да ли сте некад видели нашег посланика, да тако нешто уради?", рекао је Орлић.

Говорећи о кампањи против председника Вучића која не престаје, Орлић је рекао да је опозиција себи дозволила све, и тиме прешла све границе.

"Председник Вучић добио је 2 милиона и 300 хиљада гласова, а они о томе не могу ни да сањају. Они ударају на човека ког никада и нигде не могу да победе. Они траже санкције против председника Вучића, а то су санкције против државе Србије. Покушавају да упропасте инвестиције, радна места, плате и пензије које смо подигли. Свака победа Србије, њихов је лични пораз", рекао је Орлић.

Ускоро се расписују избори, па се видимо, закључио је Орлић.

Извор: ТВ Пинк