Вести

ВУЧИЋ: СРБИЈОМ ЋЕ ДА УПРАВЉАЈУ НАШИ ЉУДИ

Председник Републике Србије и члан Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је, на предизборном скупу Српске напредне странке у Лесковцу, да је Српска напредна странка поново започела кампању на југу Србије и нагласио да глас за листу "Србија не сме да стане" значи будућност за нашу земљу, сигурност и безбедност за грађане, као и још фабрика, изграђених школа и болница, али и веће плате и пензије.

Председник Вучић је истакао да зато подржава свом снагом ту листу, као и да је поносан што Српска напредна странка кампању започиње, као и обично са југа Србије.

"Зато што када дођете на југ Србије добро можете да видите колико људи упркос свему што смо урадили и даље живе тешко, али колико наде полажу у будућност и колико тога очекују да се промени", рекао је председник Вучић.

Председник Вучић истакао је да је зато важно да руководство државе чине људи који добро знају шта је држава и не играју се државом, већ разумеју шта су витални интереси нашег народа и знају како се Србија чува - и памећу, мудрошћу, али неретко и храброшћу.

Кад год је било потребно, људи са југа Србије увек су били ту за своју државу, рекао је председник Вучић.

"Наш посао је да видимо како то југу земље да вратимо. И моја душа, као и ваша, исто тражи - да живимо боље и обезбедимо деци живот и да им гарантујемо будућност", навео је председник Вучић.

Председник Вучић рекао је да су раније људи сумњали да ће бити изграђен ауто-пут кроз Грделичку клисуру, јер су сви то најављивали, а нико није успео, чак ни Бизмарк.

Председник Вучић је додао да је у Лесковцу раније у индустријској зони била трава и да нико није веровао да ће ту доћи велике компаније попут Аптива, где ради и Саша из породице Станковић коју је данас посетио пре скупа, а који је планирао да иде у Немачку.

Председник Вучић је додао да је та породица одлучила да остане у Србији и планира и друго дете и поручио "да су људи који живе за Србију наша највећа снага".

Изразио је уверење да ћемо успети да део људи из иностранства вратимо у Србију и покажемо им да могу и овде да зарађују исто као у иностранству.

Извор: Танјуг/ТВ Вести